RebelFire, in 1996 gestart onder de naam Pierres d’Henri, is een groothandel in luxe en exclusieve sfeerverwarming en een gevestigde naam in de haardenbranche. Met vijftig professionele partners in Nederland en Vlaanderen vertegenwoordigen wij de meest toonaangevende merken met onderscheidende producten. Samen zorgen wij voor de ultieme vuurbeleving in elk interieur en maken wij de dromen van onze klanten waar.

Wij zijn per direct op zoek naar een leuke collega

Administratief medewerker inkoop/ verkoop met passie voor vuur

(24 – 32 uur)

Ben jij de de administratief medewerker, inkoop/ verkoop binnendienst,  die zorgt voor nog meer warmte bij het meest sfeervolle bedrijf in Noord-Holland? Dan ben je van harte welkom bij RebelFire. Wij geloven in de verbindende kracht van vuur en in jou!

Jouw baan

Als administratief medewerker inkoop/ verkoop bij RebelFire is geen dag hetzelfde. Je bent een van de belangrijke schakels in ons hechte team en werkt nauw samen met de accountmanager. Voor onze partners ben je de rots in de branding die hen informeert over beschikbaarheid, prijzen en levertijden van onze producten. Je stelt offertes op en voorziet onze partners van technische informatie. Bij onze leveranciers in Duitsland en Frankrijk plaats je bestellingen. Jij bent de spin in het web die ervoor zorgt dat alles tot en met de levering op rolletjes loopt. Afwisseling genoeg toch?

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiast en sociaalvaardig persoon die geniet van klantencontact. Snel schakelen is voor jou geen probleem en je ziet het als een uitdaging om onze partners optimaal van dienst te zijn en te zoeken naar de juiste oplossing. Werken in een team vind je leuk, maar je kan ook prima zelfstandig werken. Je beschikt over een mbo werk- en denkniveau en beheerst zowel de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift. Je hebt ervaring met Microsoft Office en verkoop/inkoop software en wellicht ook al met Exact.

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende functie in een hecht team en een sfeervol en snelgroeiend bedrijf. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Naast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden belonen wij je voor jouw inzet met een salaris dat helemaal past bij jouw kennis, kunde en ervaring.

Interesse?

Heb jij al zin om bij ons aan de slag te gaan? Dan maken wij graag kennis met jou. Mail je motivatie en cv naar dave@rebelfire.nl of stuur deze per post naar RebelFire, t.a.v. Dave Ouwerkerk, Wolvenkoog 5, 1822 BE te Alkmaar. Heb je nog vragen over de functie? Bel Dave dan op 072 5618 445. We kijken uit naar jouw reactie!