We are RebelFire

Wij hoeven ons niet voor te stellen, jullie kennen ons al. Al jaren werken we prettig samen en dat zullen we blijven doen. Alleen verandert er iets.

We are PdH RebelFire

Opgericht in 1996 had Pierres d’Henri maar één activiteit; het importeren van natuurstenen ornamenten & schouwen uit Frankrijk. In de jaren daarna heeft het bedrijf zich verder ontwikkeld en heeft zich in de branche gevestigd als groothandel in sfeer- en houthaarden. Met trots vertegenwoordigen wij de meest toonaangevende merken met onderscheidende producten in Nederland en Vlaanderen.

Pierres d’Henri gaat weer terug naar de basis. Met focus op natuurstenen schouwen, op maat gemaakt. Als merk. PdH natuursteen zal worden toegevoegd aan ons portfolio(?). De groothandel krijgt een meer eigentijdse, een meer bij ons passende naam. Pierres d’Henri wordt RebelFire!

En verder verandert er… niets.

Ons doel blijft een stabiele, loyale en vruchtbare samenwerking waarin beleving, kwaliteit en veiligheid de boventoon voeren. We blijven met onze kenmerkende servicegerichte meerwaarde de dromen van klanten realiseren. En dit blijven we doen op onze eigen wijze, soms tegen de stroom in, soms met een rebels randje. Doen jullie mee? Join the rebelution!