Rebel One. Ervaar ultiem verwarmen en geniet van deze eigentijdse houtkachel.

Revolutioneer de manier waarop je warmte en sfeer ervaart met onze Houtkachel – Rebel One! De RebelOne is uitgerust met een zeer efficiënt verbrandingssysteem. Laat je innerlijke Rebel los en geniet van een ongeëvenaard mooi houtvuur en een betoverend vlammenspel. Voel de opwinding en intensiteit van een echte Rebel terwijl je comfortabel en duurzaam je huis verwarmt. Zeg maar dag tegen verspilde energie en hallo tegen lagere stookkosten!

Natuursteen binnenwerk

Het natuursteen heeft de unieke eigenschap dat het de warmte reflecteert én accumuleert. Het isoleert de energie en warmte in de verbrandingskamer.

Voorverwarmde verbrandingslucht

De RebelOne heeft een primaire en secundaire aanvoer van verbrandingslucht. Door een eenvoudige traploze bediening bereikt door geavanceerde techniek, voorverwarmde verbrandingslucht de verbrandingskamer via de luchtspoiler en langs het ruit.

Naverbranding

Primaire rookgassen worden teruggevoerd naar de verbrandingskamer. Roetdeeltjes worden verbrandt en daardoor minimaliseert de uitstoot van schadelijke stoffen.

De combinatie van het natuursteen binnenwerk, de voorverwarmde verbrandingslucht en de naverbranding zorgt, ook met minder brandstof, voor een zeer hoge temperatuur in de verbrandingskamer wat resulteert in een zeer optimale en efficiënte verbranding. Het minimaliseert de uitstoot en levert een hoog rendement.

Vrij van roetaanslag

Een groot voordeel is dat de ruit in iedere verbrandingsfase ultra schoon en vrij van roetaanslag blijft. Je geniet steeds optimaal van een betoverend vlammenspel.

Verkoopprijs 2024

De verkoopprijs voor de RebelOne is gunstig en bedraagt € 3890,- inclusief BTW.